Yıldız Demir Çelik Made in Steel’de müşterilerini ve tedarikçilerini ağırladı

Yıldız Demir Çelik, 9-11 Mayıs tarihleri arasında Milano’da düzenlenen Made in Steel 2023’te müşterilerine ve tedarikçilerine mevcut ve gelecek yatırımları hakkında bilgi verirken geniş ürün yelpazesini de detaylıca tanıttı.

Yıldız Demir Çelik, 9-11 Mayıs tarihleri arasında İtalya’nın Milano şehrinde düzenlenen Made in Steel 2023 fuarına katıldı. Birçok katılımcının ve konuşmacının yer aldığı organizasyonda yeni pazarlar, sektörde kadınların rolü, çelik endüstrisinin karşı karşıya olduğu küresel zorluklar gibi birçok konu ele alındı. Yıldızlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız, Yıldız Demir Çelik’in standını ziyaret etti.

Yerli ve yabancı ziyaretçiler ağırlandı 

Yıldız Demir Çelik ekibi, iki yılda bir düzenlenen ve sektörün prestijli fuarlarından olan Made in Steel’deki standında yabancı ve yerli müşterileri ile tedarikçilerini ağırladı. Stant alanında Yıldız Demir Çelik’in mevcut ve gelecek yatırımları hakkında bilgi verilirken geniş ürün yelpazesi de detaylıca tanıtıldı. Çalışılan sektörlere dair paylaşım yapılırken demir-çelik sektöründeki gelişmeler de yakından takip edildi.

Fuara Dair Kısa Kısa

  • 317 şirkete ev sahipliği yapan fuara, 81 ülkeden yaklaşık 19.000 ziyaretçi katılım sağladı.
  • Yeni pazarlar, sektörde kadınların rolü, çelik endüstrisinin karşı karşıya olduğu küresel zorluklar gibi birçok konuya odaklanıldı.
  • Yıldız Demir Çelik, standında müşterilerini ve tedarikçilerini ağırladı. 
  • Yıldız Demir Çelik’in geniş ürün yelpazesi tanıtıldı.

Yıldız Demir Çelik Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Direktörü Yelda Güney Liman’dan fuar değerlendirmesi

Sektörün Güney Avrupa’daki en önemli fuarlarından biri olan Made in Steel’de katılımcı olarak yer aldığımız, mevcut ve potansiyel müşteri ve tedarikçilerle bir araya gelme fırsatı yakaladığımız için memnunuz. Kendimizi anlatmak ve sektördeki gelişim ve yenilikleri takip etmek için güzel bir fırsattı.