Yıldız Demir Çelik’le iş birliğimizin uzun yıllar devam edeceğine inanıyorum

Warmhaus Genel Müdürü Erdem Ertuna, şirketi için Yıldız Demir Çelik’i öne çıkaran konuların güçlü iletişim, hızlı ve esnek bir tedarik zinciri ile ürün kalitesi olduğuna dikkat çekiyor.

Şirketiniz hakkında bizi bilgilendirir misiniz? 
Warmhaus, temelleri 1976 yılına dayanan Beyçelik Holding’in iklimlendirme sektöründe faaliyet gösteren şirketi olarak hizmet veriyor. Beyçelik, 1996’da doğal gazın Türkiye’ye yeni geldiği dönemlerde panel radyatöre ihtiyaç oluşmasıyla iklimlendirme sektörüne adım atıyor. Panel radyatör üretimiyle başlanan yolculuğa 2016’da kombi üretimi de ekleniyor ve yurt içinde satışlara başlanıyor. Bugün geldiğimiz noktada yüzde 100 yerli sermayeyle panel radyatör, kombi, yoğuşmalı kazan ve şofben üretimi yapan tek şirketiz. Toplam 440 çalışanımız bulunuyor. Türkiye genelinde 2.000 satış noktamız ve 200 yetkili servimizle tüketicilerimize ulaşıyoruz. Panel radyatör alanında üretim kapasitemizle Türkiye’nin en büyük üç, dünyanın ise en büyük on firmasından birisiyiz. Ürünlerimizi 40’tan fazla ülkeye ihraç ediyoruz.

Faaliyetleriniz hakkında bilgi verir misiniz? 
Isınma ihtiyacının olduğu her yaşam alanına uygun, kaliteli, güvenilir, ulaşılabilir ve fark yaratan çözümler sunmak için çalışıyoruz. Bu misyon doğrultusunda üretim yapıyoruz. Bunun yanı sıra, ürettiğimiz ürünlerimizin en verimli şekilde kullanılmasını sağlamak için AR-GE ve Dijital Dönüşüm birimlerimizle dijital uygulamalar geliştiriyoruz. Gaz tüketimini minimum seviyede tutan ve güvenli bir şekilde ürünün kullanılmasını sağlayan Gaz Adaptif Sistemli kombilerimizde 20 kW’tan 45 kW’a geniş bir kombi ürün gamına sahibiz. Kombi ürün gamımız içinde kendi kapasitesinde dünyanın en küçük kombisi MinerWa da mevcut. Panel radyatörlerde geniş bir ürün yelpazemiz bulunuyor. Duvar tipi paslanmaz çelik eşanjörlü yoğuşmalı Viwa S kazan serimiz, büyük projeler tarafından özellikle tercih edilen bir ürünümüz. Warmhaus tarafından geliştirilen Wi-Fi Akıllı Oda Termostatı, RecoWa mobil uygulamasıyla kombiyi uzaktan kontrol etmeyi sağlıyor. Ürünlerimizi üretirken sadece kaliteli ve ekonomik ürünler değil, çevreyi de göz önünde bulundurarak enerji ve su gibi kaynakların en verimli şekilde kullanılmasını sağlayan ürünler geliştiriyoruz.

Yıldız Demir Çelik’le nasıl tanıştınız ve iş birliğiniz nasıl başladı? 
Yıldız Demir Çelik’le tanışıklığımız ve iş birliğimiz çok uzun yıllara dayanıyor. Yıldız Demir Çelik’in kuruluşuyla birlikte çalışmaya başladık. İş birliğimizin uzun yıllar devam edeceğine inanıyorum.

Yıldız Demir Çelik’ten hangi ürünleri alıyorsunuz? 
İş birliğimiz kapsamında panel radyatör üretimimiz için kullandığımız yassı soğuk haddelenmiş sacları Yıldız Demir Çelik’ten tedarik ediyoruz.

Yıldız Demir Çelik’i sizin için öne çıkaran konular neler? 
Satış sürecinde ve satış sonrası hizmetler noktasında Yıldız Demir Çelik’le aramızdaki güçlü iletişim bizim için en çok öne çıkan konulardan biri. Şirketin hızlı ve esnek bir tedarik zincirinin olması, ürünlerinin kalitesi ve hassas toleranslarla üretim verimliliğinin korunması da bizim için öne çıkan özellikler arasında yer alıyor.