Yıldız Demir Çelik 5 yaşında!

Yıldız Demir Çelik, çok önemli kilometre taşlarıyla doldurduğu beş yılı geride bıraktı. Çalışanlarıyla birlikte daha nice başarılara imza atmayı hedefleyen şirket, beşinci yıl etkinliğinde yenilenen kurumsal kimliğini de tanıttı.

Yıldız Demir Çelik, çalışanlarıyla birlikte başarılarla dolu beş yılı geride bıraktı. Şirket için önemli bir kilometre taşı olan bu yıl dönümü, 3 Mayıs’ta Alikahya OSB’de bulunan Yıldız Demir Çelik fabrikasının bahçesinde kurulan özel alanda düzenlenen etkinlikle kutlandı. Organizasyona Yıldızlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız da katılım sağladı.

Etkinlik kapsamında Yıldız Demir Çelik Ticari Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Yılmaz, şirketin dört başlık üzerine kurgulanan yeni kurumsal kimliğini tanıttı. Yılmaz konuşmasında, “Çeliğin yaşam bulduğu her alana iz bırakmak amacıyla ve kaliteli üretim tutkusuyla çıktığımız yolculuğumuzun beşinci yılını Cumhuriyetimizin 100. yılıyla birlikte kutluyoruz. Kökleri 133 yıl öncesine kadar uzanan ve yaptığı yatırımlarla Türkiye’nin sanayileşmesine ciddi katkılar sağlayan Yıldızlar Yatırım Holding’in en genç üyesi olarak beş yılda çok önemli bir yol kat ettik; Türk sanayisinin önemli bir oyuncusu olduk. Sadece yurt içinde değil, ihracat tarafında da önemli başarılara imza attık. Hepinizin bildiği gibi daha ikinci yılımızda Türkiye’nin en çok ihracat yapan şirketleri arasına girdik ve Türk çeliğinin kalitesini dünyayla buluşturduk. Bugün 50’den fazla ülkeye ihracat yapıyoruz. Bu başarının arkasında sahip olduğumuz tüm değerlerimiz, inancımız ve bir aile olmaktan aldığımız gücümüz var. Dünya büyük bir dönüşüm içinde, teknoloji işimizin tüm alanlarına sirayet etmiş durumda. Genç bir şirket olarak sektörümüzün bu yöndeki değişimine öncülük ediyoruz. Çağdaş yönetim anlayışına uygun olarak müşteri deneyimine özel bir önem veriyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını çok iyi anlayıp analiz ederek daha proaktif bir politika izlemeyi hedefliyoruz. Gücünü Yıldızlar Yatırım Holding’in derin köklerinden alan Yıldız Demir Çelik’in, kurumsal kimliğiyle gelecek yıllarda güçlü, dirençli, rekabetçi, çevreyle uyumlu bir şirket olduğunu tekrar ortaya koyacağız. Hem Türkiye’de hem de küresel pazarlarda dinamik ve güçlü bir şirket olma yolculuğumuza emin adımlarla devam edeceğimize inancım sonsuz. Biliyoruz ki beş yıldır olduğu gibi gelecekte de her şeye sizinle değer…” ifadelerini kullandı.

Yenilikçi
Yıldız Demir Çelik’in yenilikçi demir çelik fabrikası, endüstriyel çözümler sunmak için tasarlandı. Fabrikanın özel tasarımı sayesinde, müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak için özel üretim yapılabiliyor. Fabrikada, yüksek kalite standartlarına uygun olarak üretim yapılıyor, son teknoloji makine ve ekipmanlar kullanılıyor. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan ekip, hızlı ve etkili bir şekilde hizmet vermeyi hedefliyor.

Köklü
Yıldız Demir Çelik, köklerinden gelen güçle demir çelik üretiminde sektörün önde gelen isimlerinden biri olarak hizmet veriyor. Geçmişinin avantajlarından yararlanarak müşterilerine en kaliteli ürünleri sunmayı hedefliyor. Demir çelik üretiminde çok sayıda yenilikçi projeye ve başarıya sahip olan şirketin, sektördeki deneyimi ve bilgi birikimi sayesinde müşterilerine en iyi hizmeti verebilme avantajı bulunuyor. Şirket, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak tüm üretim süreçlerinde mükemmelliği hedefliyor.

Teknolojik
Yıldız Demir Çelik’in fabrikası, teknolojik anlamda sektörün önde gelen isimlerinden biri olarak hizmet veriyor. Fabrikada, son teknoloji makine ve ekipmanlarla üretim yapılıyor. Bu sayede hızlı ve verimli hizmet sunuluyor. Teknolojik altyapının güçlü olması, müşterilere özel üretim hizmeti sunmayı mümkün kılıyor. Müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda özel üretim, yüksek kalite standartlarına uygun olarak yapılıyor.

Sürdürülebilir
Yıldız Demir Çelik’in fabrikasında hem iş sağlığı ve güvenliği hem çevre açısından hem de ticari olarak sürdürülebilirlik ilkesiyle hareket ediliyor. İş sağlığı ve güvenliği şirketin odak noktalarından biri olarak görülüyor ve bu konuda tüm önlemler alınıyor. Çalışanlara güvenli bir çalışma ortamı sağlamak için gerekli ekipmanlar temin ediliyor, eğitim programları bu doğrultuda düzenleniyor. Herkesin sağlıklı ve güvende çalışabileceği bir fabrika ortamı sağlanması hedefleniyor. Çevreye olan sorumluluk kapsamında ise üretim süreçlerinde atıkların geri dönüşümüne özen gösteriliyor, doğal kaynakların etkin kullanımına önem veriliyor. Çevre dostu teknolojiler benimseniyor ve karbon ayak izinin azaltılmasına gayret ediliyor.